Mandy's Blog

Mijn gezaag, geklaag, ergenissen en blijde gebeurtenissen.. Wees welkom!

Gezellige drukte 12 november 2010

Filed under: Uncategorized — meindhi @ 11:40 am

Zoals ik jullie enkele maanden eerder reeds meedeelde wonen we dus met een hele boel mensen in een heel groot huis. Ik kan mij voorstellen dat het voor veel mensen en regelrechte hel is en eerlijk gezegd is dat soms ook zo maar diep vanbinnen moet ik bekennen dat ik er meestal echt van geniet.

Initieel is het gelijkvloers, de achter- en zijbouw ook en een deel van de tuin behoort tot de creche. Het eerste verdiep is mijn thuis.. Het is feitelijk gewoon appartementachtig maar dan met een grote tuin aan 🙂 Hetzelfde voor het tweede verdiep daar woont mijn tante eveneens mijn collega dus. Dat zijn vijf mensen onder een dak en voor vele het gemiddeld gezin.
Tot echter mijn meter haar huis was afgebrand, nota bene op dezelfde dag als dat ik tante ben geworden sloeg het noodlot toe en haar huisje is echt niet meer bewoonbaar. Nu zoekt zij al meer dan een maand een andere woning en staat op verschillende wachtlijsten. Ik zei dus eerder dat het huis écht groot is,  dus hebben we dan maar voorgesteld om voorlopig even bij ons te komen wonen ipv continu een paar dagen bij iemand te logeren en dan naar de volgende te trekken.

Inmiddels wonen hier dus tien mensen. U leest het goed! Tien.

Nu moet ik zeggen dat er twee badkamers en twee keukens zijn. Ze slapen beneden in een van de slaapkamers van de creche en hoewel ze toch weer uitkijkt naar een eigen stek en allerlei immo’s afbelt zit ze voorlopig toch even op haar gemak.

En ik? Ik geniet van mijn heerlijk grote familie 🙂 Kerst vieren met zen 30? Bij ons geen uitzondering! En dan zijn we nog niet compleet 🙂

Advertenties
 

One Response to “Gezellige drukte”

  1. Caroline Says:

    je hebt een gouden hart,om je tante in huis te halen die in de penarie zit! chapeau! je bent voor mij de vrouw van 2010!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s